..ima koja recept za barbie tortu? ona u koju se stavlja barbika, a radi joj se haljina od torte..
..moja plavusa (vidjele ste ju na moji fotkama) Ivana izgleda bas ko barbika, a slavi rodjendan ovaj tjedan, pa bi ju htjela iznenaditi sa tortom.. :mrgreen: ..
..bilo bi super kad bi mi neka od nasih vrhunskih spravljacica torti napisala kako se tocno radi takva torta, pls.. :love1: ..
Negdje je Pattyc dala i recept, imaju i slike kako se pravi ta torta.
Mogu ti i ja objasniti, nije problem ali ovako ce ti biti lakse kada vidis i slike.
Meni je jako lijep fil za reform tortu (zumanca se kuhaju na pari i doda se cokolada, kada se ohladi jos i puter) ali od 10 zumanaca fil i nije nesto bogat.
Kako si joj pravila haljinu?
Jel po receptu od Pattyc?
..aha,to je secerna masa po Pattyinom receptu..prelagana je torta..bas mi se svidjelo svo to maljanje i sitnice..vec imam dvije narudzbe za istu ovakvu..
Torta ti je prekrasna. Svaka čast. Ja ne mogu ni biskvit ispeći. Kao da imam dvije lijeve ruke za te stvari. Jedini kolač koji ja radim i stvarno mi dobro ispadne je baklava i to samo zato jer nema biskvita. Ja na žalost moram kupovati torte za rođendan, a imam blizance i zamisli koliko to košta. Ali našla sam super slastičarnicu a i nije jako skupa, pa eto. U svakom slučaju svaka ti čast - mislim da se ja u to nebi upuštala... :good: :good: :good: :good:
E si je pozeljela za rodjendan Barbie-tortu, pa sam ovo sa zanimanjem procitala.
Zaista je lijepo ispala, svaka ti cast, Nina! :bravo1:
..e da si blize.. :cmok: ..
..ako di zapne, vici, nije stvarno teska za napraviti.. :bravo1: ..
Nina :cmok: :love1:
Vikat cu ako zapne, ne brini. :mrgreen:
Curki trebaju dvije torte, jedna za festu (ove godine hvala Bogu pada u nedjelju pa necemo imati XY proslava), a jedna za vrticku festu.
S obzirom na to da ovu za vrticku festu moram transportirati iz Hrvatske u Italiju i tako bi mi se truckala 1:45h min. u autu, odlucila sam da ce Barbie-torta biti za HR-festu, a neka kompaktnija (citaj: cetvrtasta i cvrsto zapakirana :hihi:) za vrticku.
Imam jos 3 tjedna fore do tih festi, a vec sam sva u tome. :roll:
E si je pozeljela za rodjendan Barbie-tortu, pa sam ovo sa zanimanjem procitala.
Zaista je lijepo ispala, svaka ti cast, Nina! :bravo1:
..e da si blize.. :cmok: ..
..ako di zapne, vici, nije stvarno teska za napraviti.. :bravo1: ..
Nina :cmok: :love1:
Vikat cu ako zapne, ne brini. :mrgreen:
Curki trebaju dvije torte, jedna za festu (ove godine hvala Bogu pada u nedjelju pa necemo imati XY proslava), a jedna za vrticku festu.
S obzirom na to da ovu za vrticku festu moram transportirati iz Hrvatske u Italiju i tako bi mi se truckala 1:45h min. u autu, odlucila sam da ce Barbie-torta biti za HR-festu, a neka kompaktnija (citaj: cetvrtasta i cvrsto zapakirana :hihi:) za vrticku.
Imam jos 3 tjedna fore do tih festi, a vec sam sva u tome. :roll: