Free online games Action games Adventure games Arcade games Shooting games Fighting games Driving games Sports games Dress-Up games Customize games Puzzle games Jigsaw games Coloring games Board games Top rated games Prefered games Popular games New games Games for boys Games for girls

Mama-Mami | Obiteljski Forum | Kolači i torte | Besplatni foto oglasi | Prirodna kozmetika | EOS 400D | Free Games | Obitelj | Obiteljski kutak | Free Games

Mama-Mami Forum

Zajedno smo jači!!!
View this site online

eXTReMe Tracker
» Mama-Mami Forum » Kolači, deserti i slastice » Jel ima netko dobar recept za medenjake?

Jel ima netko dobar recept za medenjake?

1. laly - View this post online

09.12.2008. 20:02:35

Evo uhvatila me predbožična faza pečenja,guglam recepte,pribavljam sastojke...Našla sam par različitih recepata za medenjake,ali bi voljela i neki vaš -provjeren...Pa ako ima koja dobra duša...thanks :cmok:

2. nolana - View this post online

09.12.2008. 21:03:55

Neznam dali si probala ovaj recept ali evo pa vidi
Medenjaci;

2,5 čaše brašna,1,5 čaša šećera ,1 mala žlica sode ,1velika žlica začina za medenjake,5veliki žlica pekmeza 3velike žli.ulja 1,5čaša mlijeka,
pola smjese zapeći zatim premazati pekmezom naribati čokolade za kuhanje i staviti ostatk smjesei ispeći do kraja pečeno namazati ostatkom pekmeza i zaliti glazurom od čokolade
čaša od jogurta
medenjaci su izvrsni kad su moji gosti probali pitali su dali su iz trgovine?
Začina imaš u bilo kojoj trgovini

3. nolana - View this post online

09.12.2008. 21:04:54

Medenjaci;

2,5 čaše brašna,1,5 čaša šećera ,1 mala žlica sode ,1velika žlica začina za medenjake,5veliki žlica pekmeza 3velike žli.ulja 1,5čaša mlijeka,
pola smjese zapeći zatim premazati pekmezom naribati čokolade za kuhanje i staviti ostatk smjesei ispeći do kraja pečeno namazati ostatkom pekmeza i zaliti glazurom od čokolade
čaša od jogurta

4. nolana - View this post online

09.12.2008. 21:06:36

Medenjaci;

čaša od jogurta

5. nolana - View this post online

09.12.2008. 21:08:59

Medenjaci;

čaša od jogurta

6. nolana - View this post online

09.12.2008. 21:14:26

Nešto mi kompijuter šteka imam error pa došlo previše poruka :sorry:

7. laly - View this post online

10.12.2008. 22:09:19

Puno ti hvala :cmok: ,taj sam recept probala,to je bas kolač,a ja bi kekse-medenjake ;)

» Mama-Mami Forum » Kolači, deserti i slastice » Jel ima netko dobar recept za medenjake?
07.09.2010. 03:45:45 : Mama-Mami Forum : Zajedno smo jači!!!
Mama-Mami | Obiteljski Forum | Kolači i torte | Besplatni foto oglasi | Prirodna kozmetika | EOS 400D | Free Games | Obitelj | Obiteljski kutak | Free Games